top of page

Dar Kapsamlı Toplantı

Güncelleme tarihi: 30 Nis 2020


Değerli üyelerimiz,

Yönetim kurulumuz; mali ve hukuk müşavirlerimiz, ile aşağıda yazılı davetlilerin katılacağı dar kapsamlı bir toplantı düzenleme kararı almıştır. Diğer konular ile ilgili bilgiler, kooperatif duyuru panosunda, web, facebook ve whatsapp sayfalarında ileriki günlerde yayınlanacaktır.

TOPLANTI KONUSU : Gayrimenkullerin, üyelerimizin lehine en iyi şartlar ile değerlendirilmesini sağlamak için araştırma çalışması yapmak.

■ TOPLANTININ AMACI : ○ Kooperatif üyelerinin doğru bilgilendirilmesini sağlamak, ○ Dağıtım ile doğrudan satış yöntemleri arasında, avantaj ve dezavantaj durumunun değerlendirilmesini yapmak, ○ Alınan ve kooperatifçe yapılan özelge ( maliyenin görüşü ) müracaatlarının değerlendirilmesi, ○ Dağıtımın tercih edilmesi durumunda ; dağıtımın hangi yöntem ve sistematik ile yapılacağını, ○ Sadece uzman kişilerin katılacağı dar kapsamlı bir toplantı olarak düzenlenmiştir. ○ Toplantı sonucunda elde edilen sonuç ve değerlendirmeleri, üyelerin kolay anlayacağı şekilde üyelere sunmak.

■ TOPLANTIYA DAVETLİLER : ○ Dağıtımda kurumlar ve kdv. vergisi olmadığını söyleyen üyelerimizin ,konusunda uzman mali müşavir veya danışmanları ile birlikte toplantıya gelmelerini, ( gerektiği veya talep edildiği takdirde bu profesyonel uzman kişilerin toplantıya katılım ve danışmanlık ücretleri -önceden bildirilmek şartı ile-kooperatif tarafından ödenecektir.) ○ Mesleği, uzmanlık konusu mali müşavirlik olan veya maliye ile vergi dairelerinde görev almış üyelerimizin katılması,( Bu nitelikte olan üyelerimiz ile sizlerin önereceği bildiğiniz üyelerimizin,organizasyon için sekreterimiz Aslı hanım’a telefon ve iletişim bilgilerini vermelerini rica ederiz. (0554 498 80 32 - 0212 282 82 02) saygılarımızla,

Yönetim kurulu

44 görüntüleme0 yorum
bottom of page